Pasionat de marketing? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Pasionat de marketing?
Alătură-te în echipa noastră!

AVANGARDE KIDS

www.avangardekids.ro

1. Context

Despre client

Avangarde Kids este o grădiniță din București care oferă cele mai bune servicii educaționale pentru copiii și o mulțime de activități care să îi ajute să se dezolte cât mai bine și armonios.

Scopul lor principal este acela de a integra copiii cât mai bine, de a le da posibilitatea să interacționeze într-un mod cât mai productiv și benefic pentru ei și de a face din timpul petrecut la grădiniță unul cât mai frumos.

Ei își doresc ca fiecare copil să dobândească abilitățile și cunoștințele care să îi ducă pe copiii spre performanță și spre obținerea rezultatelor dorite.

Personalul lor este unul foarte bine pregătit și instruit, iar toate activitățile sunt centrate pe dezvoltarea armonioasă a copiilor într-un cadru social.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Noi am încercat să scoatem în evidență prin intermediul website-ului gama largă de activități de care se pot bucura copiii la grădinița Avangarde Kids din București, și să oferim cât mai multe informații utile și ușor de găsit despre oferta educațională pentru părinți.

Ne-am folosit mult de culori, de elemente interactive, care să fie în strânsă legătură cu domeniul de activitate al lor și am vrut ca atunci când un părinte accesează website-ul să simtă o parte din lumea în care copilul lui își va petrece câteva ore pe zi la grădiniță.

Am pus accent foarte mult pe home page și pe sliderul principal unde am creat elemente grafice dinamice, acestea fiind de altfel și punctul principal de atracție al website-ului.

Pentru noi a fost o adevărată plăcere să lucrăm la un astfel de proiect, să îl facem cât mai user friendly și să ne transpunem în lumea colorată a copiilor. Utilizatorii pentru care a fost creat acest site sunt părinții, iar site-ul îi ajută să ia o decizie cu privire la educația copiilor lor.

3. Rezultat

Efectele

250%

Cereri de înscriere

165%

Utilizatori care revin

115%

Trafic vs anul anterior

Refacerea site-ului împreună cu pachetul de mentenanță și promovare au adus rezultate neașteptate.

Începe Proiectul TăuStart your Project