Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Ansett Logistics

www.ansett-logistics.ro

1. Context

Despre client

Cu un fundament solid în domeniul transporturilor feroviare, Ansett Logistics se profilează ca un pionier în furnizarea de soluții logistice integrale și personalizate. Fondată în 2005, compania și-a sculptat rapid o reputație în industria logistică europeană, devenind sinonimă cu eficiența, inovația și calitatea serviciilor. Specializată în transportul feroviar de marfă, Ansett Logistics a redefinit standardele în materie de consultanță, monitorizare și asigurare a siguranței, stabilindu-se drept un partener de încredere pentru industrii variate, de la auto la petrol.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Pentru Ansett Logistics, provocarea a fost să construim o prezență online care să reflecte nu doar calibrul și expertiza companiei, ci și angajamentul său față de inovație și evoluție continuă. Am proiectat și dezvoltat un site web care nu numai că facilitează accesul la informații despre serviciile lor diversificate, dar și subliniază angajamentul Ansett Logistics față de excelența logistică, siguranța tranzitărilor și satisfacția clientului. Elementul central al acestui proiect a fost integrarea de soluții digitale avansate pentru monitorizare în timp real și optimizarea proceselor logistice.

Obiectivul principal a fost de a construi o platformă digitală intuitivă și informativă care să servească atât ca instrument de prezentare a serviciilor, cât și ca portal pentru clienți, asigurând o experiență utilizator fluidă și eficientă. Acest demers a contribuit la consolidarea poziției Ansett Logistics pe piața digitală, sporind accesibilitatea și vizibilitatea companiei.

3. Rezultat

Efectele

140%

Creștere trafic web

120%

Îmbunătățire rate conversii

130%

Creștere interacțiuni clienți

Site-ul lansat a devenit un reper în industria logistică, demonstrând cum tehnologia și designul web pot merge mână în mână pentru a spori eficiența și satisfacția clientului. Continuăm să lucrăm îndeaproape cu Ansett Logistics pentru a menține și îmbunătăți platforma, asigurându-ne că aceasta rămâne în fruntea inovațiilor în domeniul logistic.

Începe Proiectul TăuStart your Project