Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

ADVENTURE TEAM

www.adventure-team.eu

1. Context

Despre client

Adventure Team este o companie care oferă pentru piața din Germania și România conceptul de Escape Room. Această activitate a devenit din ce în ce mai populară în utlimii ani și îi ajută pe oameni să se distreze și să aibă un tip liber petrecut frumos.

Un escape room este un joc; dar nu un joc pentru copii, ci unul pentru oameni mari. Conceptul este simplu: tu și echipa ta (2-6 persoane) sunteți încuiați într-o cameră din care trebuie să evadați. Pentru asta trebuie să găsiți obiecte ascunse în cameră, să vă puneți mintea la contribuție și să rezolvați diverse puzzle-uri (enigme, jocuri) care va vor duce la evadare. În caz că nu era clar, jocul este unul real, nu pe calculator; practic vei intra într-o cameră reală unde trebuie să găsești obiecte și să rezolvi puzzle-uri pe bune. E captivant și foarte distractiv!

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am creat o platforma web unde utilizatorii să găsească informații utile despre acest concept și despre acest joc și care să îi facă să se programeze pentru a se bucura de această experiență. Website-ul te transpune foarte bine în această lume și am încercat să redăm atmosfera dintr-un Escape Room.

Ne-am dorit ca website-ul să fie cât mai ușor de utilizat, să fie prietenos pentru mai multe categorii de vârstă și să ofere claritate pentru cei care vor să aibă această experiență.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea vânzărilor

150%

Trafic pe site

120%

Utilizatori care revin pe site

Numărul de programări și rezervări la Escape Room a fost în creștere.

Începe Proiectul TăuStart your Project