Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

Știai că oamenii îți amintesc 80% din ce văd, dar numai 20% din ceea ce citesc?

Atunci, imaginează-ți că poți spune povestea produselor tale într-un mod cu totul diferit. Vizual, detaliat, 3D HD.

Fotografia e marea pasiune a oamenilor din spatele proiectului 3D HD. Iar ei și-au dus pasiunea mai departe, într-un studio profesional robotizat, în care au început să realizeze fotografii de produs 360° & 3D. Ideea unui proiect inovativ și atenția la detalii au fost completate perfect de cele mai moderne tehnologii și de o serie de procese automatizate.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Ei au venit cu o afacere curajoasă, noi am adus soluțiile din online mai aproape de ei. Ce a ieșit? Un site de prezentare cu design custom, în care accentul cade pe vizual și pe experiența utilizatorului.

Ne doream ca potențialii clienți ai acestui business să trăiască aceeași experiență pe care și-o doreau, la rândul lor, pentru cei pentru care vindeau produsele. De aceea, am ales să trasăm totul în linii minimaliste, pentru a lăsa fotografiile să vorbească. Punctul de interes îl reprezintă cu siguranță galeria, unde se află listate o serie de produse fotografiate 360° & 3D.

3. Rezultat

Efectele

155%

Creșterea traficului pe site

120%

Creșterea vanzărilor

125%

Clienți care revin

Un business care și-a câștigat cu rapiditate locul pe piața românească B2B, bucurându-se de clienți și parteneriate din diverse industrii. Iar noi ne bucurăm să ne numărăm printre ei.

Începe Proiectul TăuStart your Project