Avem nevoie de un ”guru” în graphic design! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în graphic design!
Scris pe 29 septembrie, 2017
2 min timp de citire

Problemele în securitate cibernetică discutate la Cybersec Forum – Cracovia

Pentru a treia oară, Forumul internațional Cybersec urmează să se desfășoare, anul acesta în Europa, Polonia. La acest eveniment vor participa peste 1000 de delegați din cadrul companiilor de IT globale, specializați în probleme cibernetice și în securitatea datelor online. Agenda evenimentului conține 2 subiecte de maxim interes. Se vor discuta problemele conectivității de pe diverse dispozitive și securitatea în cazul rețelelor IoT. 

Problemele ce vor fi analizate de specialiști vor face referire și la dezinformarea și publicitatea mincinoasă ce invadează mediul online. Cybersec reprezintă una dintre cele mai importante conferințe la nivel global în problemele strategice ale securității. Eveninemtul se va desfășura în acest an în Cracovia, în perioada 9 – 10 octombrie 2017. Sute de persoane reprezentante ale start-up-urilor, reprezentanți legali și lideri din sectorul privat și de stat vor participa la summit. 

Principalul scop este depistarea soluțiilor de combatere a problemelor securității cibernetice. Însă la finalul evenimentului se va semna și un nou tratat de securitate cibernetică între centrele globale de inovare în IT și cibernetică. Tratatul va fi doar începutul lansării proiectului EPIC (Ecosistemul global de inovare și protecție cibernetică). Acest proiect are drept scop includerea noilor standarde de protecție a utilizatorului în mediul online.

Reguli noi de protecție a datelor (securitate cibernetică îmbunătățită)

După reglementările GDPR (care intră în vigoare anul viitor), EPIC va propune un nou set de reglementări și practici pentru protecția utilizatorilor în rețelele online. Fiecare entitate ce folosește internetul va trebui să se adapteze acestor reguli și să respecte noile reglementări. 


Despre GDPR și noile reguli de protecție a confidențialității datelor puteți afla detalii și din acest articol


Problematica securității în rețelele Internet of Things se va dezbate și într-unul dintre summit-urile electorale de la Bruxelles de luna viitoare. Aici se va discuta în primul rând problematica dezinformării și propagandei electorale prin intermediul platformelor online. Însă se vor aduce în discuție și probleme precum protecția datelor utilizatorilor și evitarea atacurilor în cazul cumpărăturilor online. 

 

Pentru mai multe detalii, urmăriți platforma oficială CYBERSEC. Aici puteți afla tot ce e necesar să știți pentru a vă putea proteja cât mai eficient datele și pentru a putea oferi siguranță utilizatorilor site-urilor dumneavoastră. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project