Avem nevoie de un ”guru” în PHP și Javascript! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în PHP și Javascript!
Scris pe 19 noiembrie, 2017
3 min timp de citire

Noua interfață Google Maps – oportunități pentru compania ta

Schimbările Google din ultima vreme nu mai sunt o noutate pentru noi. Însă între toate aceste modificări tot am mai găsit un subiect interesant pe care să-l împărtășim cu voi. Google aduce modificări noi aplicației Google Maps. Acestea se vor reflecta și în cazul Google Earth și a celorlalte aplicații secundare aflate în legătură.

Ce aduce Goole nou anul acesta cu privire la Google Maps?

Știm deja faptul că Google încearcă din ce în ce mai mult să favorizeze companiile. Face acest lucru, fie prin criterii noi de optimizare SEO prin care oferă noi oportunități de ridicare a pozițiilor site-ului tău, fie prin noi metode de targetare în Adwords, pentru a spori eficiența eforturilor de promovare a site-urilor. Ei bine, acum este rândul companiilor vizibile pe Google Maps.

Google începe să schimbe interfața Google Maps, iar companiile precum: restaurante, baruri, terase, puncte de transport urmează să se bucure de o nouă semnalare pe hartă.

Iată, așadar, că unele din companii urmează să urce pe podiumul de interes Google. Ai compania încadrată în categoria mâncăruri / băuturi / transport? Vei fi avantajat în mod clar, Google oferindu-ți o culoare diversă pe Google Maps.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest avantaj?

Pentru a beneficia de acest avantaj trebuie să ai înregistrat un cont oficial Google pentru compania ta, așa încât să ai o adresă confirmată pe hartă. Google Maps te va afișa ca fiind vizibil și îți va oferi o nouă culoare, conform noii schematici realizate de Google.

Aceste culori vor favoriza în principal liniile de transport și companiile din secțiunea alimentară, pentru început. De asemenea, schimbările se petrec treptat.

Pentru început, aplicația este în perioada de testing. Urmează ca în săptămânile viitoare aplicația să fie disponibilă pentru fiecare utilizator.

Schimbări în două etape

  1. Punctele de interes considerate importante în funcție de comportamentul de utilizare vor deveni mai vizibile. Spre exemplu, atunci când conduci, liniile ce reprezintă volumul de trafic devin mai vizibile. În modul Tranzit stațiile de autobuz și metrou vor fi mai mari.
  2. Fiecare temă de interes va avea o culoare unică – baruri – o culoare, restaurante – o culoare, firme de transport – o culoare etc.

Iată un exemplu grafic!

 

Așadar, intrați în contul de Google și creați-vă rapid un cont de companie! Este șansa voastră să vă bucurați de noile funcții Google! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project