Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 15 martie, 2017
3 min timp de citire

Google Engage în România – beneficii pentru promovarea online a afacerii tale

Google Engage reprezintă o oportunitate uriașă de dezvoltare pentru promovarea online pe piața din România. Programul a fost lansat în urmă cu câțiva ani, oferind posibilitatea agențiilor de promovare online să devină partenere Google.

Google Engage cuprinde o serie de traininguri esențiale pentru promovarea online. Toate firmele de SEO / SEM / Marketing și Publicitate ar trebui să aibă în vedere însușirea abilităților promovate de cursurile Engage. Workshop-urile Google Engage sunt, prin intermediul specialiștilor și speakerilor, adevărate mine de aur pentru orice antreprenor.

Însă beneficiile nu vin doar de aici, în ceea ce privește posibilitatea de promovare online a afacerii tale. Programul Google Engage a prins rapid popularitate în mediul online românesc. Acest lucru s-a datorat ofertelor prin intermediul cărora s-a impus pe piață.

Învață online marketing în mod gratuit!

Programul a fost lansat gratuit, oferind acces tuturor celor interesați la cursurile și sesiunile de training oferite de platformă.  De asemenea, Google Engage s-a bucurat de-a lungul anilor și de diversele evenimente de lansare și de prezentare. În cadrul acestor evenimente s-au discutat elemente esențiale asupra promovării online și s-au analizat diverse studii de caz din online-ul românesc.

Google Engage a reprezentat în acest mod și o metodă excelentă de networking. Toți specialiștii în promovare online s-au putut bucura de oportunitatea de a se întâlni în cadrul acestor evenimente. Aici au putut să interacționeze și cu posibili clienți, aflați la evenimente pentru a se informa.

De asemenea, sesiunile de training au fost un real antrenament pentru specialiști. Aceștia au putut să-și actualizeze informațiile și să înțeleagă mai bine conceptul de promovare prin ustensilele Google.

Vouchere de 250 lei pentru promovarea online prin Google Adwords

Odată cu lansarea programelor de training, Google s-a ocupat și de etapa de testare, incredibil de importantă în mediul online. Google Engage a pus la dispoziție la fiecare eveniment un număr de vouchere, care se regăseau și online, în valoare de 250 lei. 

Acestea puteau fi folosite cu brio la începerea primei campanii, odată cu setarea contului de Google, iar această funcție a fost incredibil de folositoare în rândul start-up-urilor. 

Posibilitatea de a deveni partener oficial Google

Prin intermediul programului Google Engage, o mulțime de firme au putut să susțină examenele Google și să își determine nivelul de profesionalism, țintind spre parteneriatul cu Google.

Astfel, oportunitățile pe care le-a adus Google Engage în România au fost extrem de benefice pentru întreaga piață de online marketing. Firma ta s-a bucurat de unul din aceste beneficii? 

Noi, la Baboon, am avut grijă să ținem pasul cu online-ul, așa încât echipa noastră este certificată Google. Poți vedea detalii despre acest lucru aici. Așadar, dacă vei avea nevoie vreodată de servicii profesioniste de promovare online, știi că poți apela cu toată încrederea la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project