Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
Scris pe 22 ianuarie, 2018
3 min timp de citire

Google Arts&Culture – aplicație care îți găsește sosia în operele de artă globale

Știm deja că Google inventează tot soiul de aplicații demne de admirație. Acest lucru nu reprezintă ceva nou. Unele sunt pentru utilitatea noastră, altele pentru amuzament. Ei bine, astăzi avem de gând să vă prezentăm una dintre aplicațiile încadrate în cea de-a doua categorie.

Cum ar fi să vă puteți identifica sosia în mediul online?

Cu ajutorul Google chiar puteți face acest lucru. Aplicația Arts&Culture este o invenție Google realizată în urmă cu aproape 2 ani. Această aplicație cuprinde o serie de opere de artă, o adevărată colecție de peste 70.000 de opere, din întreaga lume.

Bun, vă puteți întreba acum: “ce legătură are arta cu sosia mea și cu mediul online?” Niciuna, în primă fază, dar Google face ca totul să aibă legătură. Tocmai aici e amuzamentul. Google a updatat de curând aplicația, introducându-i un senzor de recunoaștere facială și ajutând telefonul să te poată recunoaște și să îți compare chipul cu una din operele existente în colecție.

Iată, așadar, te-ai gândit vreodată că ai putea avea o sosie construită de un mare pictor sau sculptor al lumii? Google îți poate arăta că acest lucru este cât se poate de real.

Aplicație devenită virală încă din etapa de testare

Un lucru total normal, aplicația a devenit extrem de populară încă din etapa de testare. SUA a adoptat aplicația încă din primele zile, iar exemple de amuzament au început să se răspândească pe rețelele sociale de la sine.

Potrivit site-ului Recode, acum, aplicația se clasează pe primul loc, ca descărcări, între aplicațiile gratuite din Google AppStrore.

Iată și cateva exemple ale fanilor aplicației, care au testat deja funcțiile acesteia și s-au grăbit să împărtășească rezultatele pe rețelele de socializare.       

 

 

 

Iată, acest tânăr se pare că are o rată de potrivire de 59% cu portretul celebrului The Pianist.

Aplicația arată până și rangul de potrivire, exprimat în acel procentaj.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Aici putem identifica un alt exemplu cu privire la rata de potrivire.  Acest portret se potrivește în proporție de 62% cu Sfântul Dinonise.

 

 

 

 

 

Pentru mai multe exemple puteți viziona articolul complet cu privire la aplicație. Îl găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project