Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 9 iunie, 2017
3 min timp de citire

Factorii SEO – Noul Update Google – Mobile SEO

Factorii SEO sunt elemente incredibil de importante pe care trebuie să le analizăm atunci când avem un site. Trebuie să știm ce putem face ca site-ul nostru să ajungă în primele poziții în Google. Așa încât, trebuie să fim întotdeauna la curent cu modificările apărute în optimizarea SEO.

Voi cunoașteți factorii SEO pe care i-a introdus Google în ultima perioadă?

Google începe să devină din ce în ce mai selectiv, iar indexarea nu mai este atât de ușoară ca la început. Publicitatea începe să devină foarte agasantă, așa încât pentru a ajunge organic pe primele poziții, Google o să-ți dea de muncă destul de mult.

Ultima schimbare s-ar putea să te afecteze în mod direct, așa că mai bine te pui la punct cu toate informațiile. La unul din cele mai noi update-uri, Google a anunțat că, de la începutul anului 2017, site-urile mobile vor avea de suferit din punct de vedere SEO dacă au pop-up-uri.

Mai exact, interstițialele vor fi dăunătoare.   Acestea vor trage în jos site-ul în ceea ce privește indexarea, reprezentând un criteriu negative pentru SEO.

Există totuși 3 situații în care poți păstra pop-up-urile pe varianta mobilă a site-ului

  • Poți păstra în continuare pop-up-urile care anunță cookie-urile
  • Poți păstra și pop-up-urile cu avertizarea vârstei (în funcție de conținutul site-ului)
  • Poți păstra și pop-up-urile normale, numai cu o singură condiție. Acestea nu trebuie să acopere mai mult de 30% din display și trebuie să fie poziționate neapărat în partea de sus.

 

Iată în acest articol exact despre ce este vorba! Găsești acolo întreaga poveste, expusă pe larg, chiar de către Google. Pentru a înțelege mai în detaliu problema și soluțiile prin care o poți rezolva, te invităm să citești articolul recomandat, integral.

 

Voi cum o să reacționați la această schimbare? O să dezactivați pop-up-urile pe mobil? Sau o să riscați o penalizare Google?

Noi vă sfătuim să intrați în setările CMS și să lăsați pop-up-urile doar pentru desktop, excluzând afișajul mobil. Dacă ai nevoie de ajutor cu această implementare, contactează-ne!

Te putem ajuta să rezolvi problema și, în același timp, te putem ajuta și cu servicii de SEO profesioniste. În acest fel nu va mai trebui să stai tu întotdeauna cu ochii pe schimbările Google și pe factorii SEO. Lasă profesioniștii să se ocupe de asta și să folosească tehnicile de SEO pentru a-ți aduce site-ul pe prima pagină.

Referitor la acest lucru, dacă totuși ești interesat de factorii SEO și de cum poți administra mai eficient site-ul, iată aici mai multe sfaturi prin care îți poți îmbunătăți pozițiile în Google pentru afacerea ta: sfaturi utile SEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project