Avem nevoie de un ”guru” în PHP și Javascript! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în PHP și Javascript!
Scris pe 6 octombrie, 2017
4 min timp de citire

Cum compui un slider atractiv pentru homepage-ul site-ului tău?

Există anumite tendințe generale în web design în ceea ce privește grafica unui site de succes. Acestea, spun specialiștii, vor determina principalele apariții din lumea web design-ului în viitor. Dacă în acest articol spuneam despre faptul că 32% dintre site-uri conțin un slider pe homepage, astăzi a sosit timpul să vedem din ce compunem acel slider, pentru ca site-ul nostru să arate bine.

2 elemente importante în compoziția unui text

Website-urile viitorului vor avea în compoziția lor un slider animat pe home-page. Iar acesta nu va arăta oricum. El va conține cel puțin 2 elemente care reprezintă la momentul actual cele mai vizibile trenduri din grafica online. Este vorba despre fotografiile autentice și elementele de bold typography.

Aceste elemente creează o impresie modernă, elegantă a site-ului. Tipografia este foarte importantă în ziua de azi, iar fotografiile, cu cât sunt mai reale, mai lipsite de editare, cu atât sunt mai atractive. Astfel, fotografiile full screen, autentice, cu o rezoluție mare sunt considerate un element de succes în cadrul unui slider. Iată și un exemplu concludent în acest sens!

Un mesaj clar și o fotografie reprezentativă, de calitate, vor fi întotdeauna elementele care vor reprezenta succesul în ceea ce privește grafica site-ului tău. Nu uita că slider-ul este asemănător titlului unui articol. El este secțiunea principală. Ai spus 80% din mesaj în momentul în care ai scris titlul. La fel și cu slider-ul. Ai arătat vizitatorului 80% din site în momentulîn care i-ai prezentat sliderul. 

Slider axat pe prezentarea ideei centrale a site-ului / produsului

Sliderul ar trebui să spună utilizatorului ce va găsi pe site. Mulți oameni nu au timp să citească sau nu au voința de a descoperi informația pe site-ul tău. Astfel, sliderul este principalul obiect de informare pentru ei. Ai grijă că scoți în evidență produsele tale prin intermediul acestuia. Iată despre ce discutăm aici!

 

 

Un prim-plan cu produsul pe slider-ul de pe home-page nu va dăuna niciodată. Nu uita că acesta este primul lucru pe care vizitatorul îl vede când ajunge pe site-ul tău. Profită de acest lucru și prezintă-ți afacerea ca un profesionist!

Experiența interactivă

Pentru această experiență și pentru a înțelege conceptul mai bine puteți vizita chiar home-page-ul nostru. Pagina de pornire Baboon reprezintă un slider – full page, un concept relativ nou în web design, foarte simplu și bazat pe interactivitate. Interactivitatea nu este doar noua modă în online. Ea este și factorul principal ce păstrează vizitatorii pe site.

Un astfel de exemplu puteți găsi și în designul următor:

 

 

Vedeți faptul că în acest slider full page până și meniul se accesează diferit (în partea de jos – dreapta). Acest lucru este ceva diferit. Iar diferențierea este primul pas către succes în mediul online, pentru orice afacere.

Experiența 3D

Această modalitate de expunere grafică atrage atenția foarte ușor asupra produselor. Acest lucru creează un avantaj extrem de mare. Este asemănător cu experiența prim-planului. Îți scoate în evidență produsul și explică din start ce va găsi vizitatorul pe site. Iată un exemplu concret pentru acest tip de slider!

 

 

Tu ce tip de slider ai pe site? Vrei un site care să atragă atenția clienților și să te ajute să vinzi mai mult? Contactează-ne și lasă profesioniștii din echipa Baboon să îți construiască un site modern, adaptabil și construit pentru a vinde! 

Dă-ne un semn!

CONTACTEAZĂ-NE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project