Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 30 octombrie, 2020
4 min timp de citire

Noutăți de la Facebook. Ce e Facebook Business Suite?

De mult aștepți o platformă din care să-ți poți gestiona toate conturile business pentru afacerea ta? De data aceasta, Facebook ți-a citit gândurile și a pregătit câteva noutăți. Printre ele, și o nouă interfață pentru Facebook Business Mananger. Însă, ca de obicei, nici aici nu e vorba doar despre aspect. Descoperă în acest articol ce e Facebook Business Suite și cum îți ușurează administrarea paginilor online ale afacerii tale.

Ce e Facebook Business Suite și ce-l diferențiază de Business Manager?

Facebook a plănuit să aducă într-un singur loc conturile tale social media pentru business. Mai exact, funcționalitățile Facebook Business și Instagram Business. La lansarea din 17 septembrie, acesta a declarat că a lansat această suită pentru a ajuta, pe fundalul pandemiei, companiile mici și mijlocii.

Dacă foloseai până acum Business Manager pentru promovarea ta pe Facebook și Instagram, află că Business Suite vine cu câteva modificări. Printre ele, faptul că îl poți folosi de pe Desktop sau din aplicație mobilă, că îți permite să programezi postări și să răspunzi mesajelor. Mai mult decât atât, îți permite să vezi analize ale performanțelor tale organice pe Facebook și Instagram.

Practic, înglobează Business Manager cu toate instrumentele facile de care ai nevoie. Despre avantajele promovării pe Facebook și Instagram am dezbătut în articolele trecute, iar faptul că de acum poți să-ți gestionezi și promovezi imaginea online cu câteva clickuri, e visul oricui maketer sau antrepenor care petrece un sfert din zi verificând notificările și mesajele din toate părțile.Legarea contului de Instagram la pagina de Facebook. ce e facebook business suite

De unde începi și ce poți face cu Facebook Business Suite?

Pentru a-ți eficientiza experiența suitei Business, va trebui să-ți conectezi conturile de Facebook și Instagram ale afacerii tale. Dacă nu ai încă conectat contul de Instagram la pagina de Facebook, o poți face în felul următor:

  • Mergi pe pagina Facebook a afacerii tale.
  • Selectezi Setări/ Settings.
  • Apoi mergi la Instagram și îți introduci user name-ul și parola de la contul Intagram.

Dacă nu ai un cont de Instagram, vei fi redirecționat spre contul personal. Odată ce ai legat cele două conturi, poți profita de toate instrumentele pe care ți le pune la dispoziție noul upgrade Facebook.

Ulterior, îți accesezi contul, spre care vei fi redirecționat, accesând business.facebook.com pentru varianta Desktop.

Ce poți face cu un singur click?

  • Să gestionezi toată activitatea de pe Facebook și Instagram: verifici notificări, like-uri, răspunzi la comentarii și mesaje private.
  • Programezi și postezi conținut pe cele 2 conturi.
  • Setezi răspunsuri personalizate la întrebări comune.
  • Verifici analize ale performanțelor paginilor tale online.
  • Creezi campanii pentru promovarea pe cele 2 rețele de socializare.

Așadar, dacă Facebook Manager nu te-a convins sau ți s-a părut labirintic, trebuie să descoperi ce e Facebook Business Suite.

Interfața cea nouă este încă e în curs de lansare, chiar și la final de Octombrie. Aceasta oferă conturilor la care s-a petrecut schimbarea deja 2 săptămâni de adaptare, astfel încât se pot reîntoarce oricând la interfața veche de la Business Mananger.

Pe scurt, ai postări, reclame, analiză, messenger și alte funcționalități utile pentru a-ți promova afacerea online. Iar dacă ai nevoie de ajutor, specialiștii noștri în marketing sunt mereu la curent cu toate nouătățile, astfel încă să-ți ducă imaginea online la un nou nivel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project