Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

OpenMid Level | Hybrid

FULL STACK DEVELOPER

Căutăm un ”guru” în HTML și CSS!

CE NE DORIM DE LA NOUL BABUIN?

Avem nevoie în echipă de un expert care va implementa pe web materialele grafice create de echipa noastră in-house. Pentru site-uri de prezentare folosim platforma Wordpress, iar pentru magazine online platforma OpenCart, însă implementarea paginilor se va face cu cod custom.

Astfel, persoana potrivită pentru acest rol are deja experiență avansată în implementări custom în limbajele HTML, CSS și JavaScript, dar ajută și experiența în PHP.

CARE VA FI ROLUL TĂU?

În echipa noastră, vei avea parte de provocări diverse, iar timpul este esențial pentru rezolvarea task-urilor clienților noștri. Acestea îți vor ocupa o mare parte a zilei. O să fii “shoulder to shoulder” cu Vlad și Daniel, colegii noltri din departamentul de dezvoltare web, contribuind la retenția clienților cu recurență lunară și la finalizarea proiectelor de web design.

O ne ajuți să ne asigurăm că:
* fiecare proiect nou va fi un “Perfect Match” pe grafica primită
* cerințele clienților vor fi prioritizate corect, iar rezolvarea lor se va face în cel mai scurt timp posibil
* găsim modalități inovatoare de a îmbunătăți serviciile oferite
* fiecare task nou va fi un “Perfect Match” pe nevoile clientului
* cerințele preluate vor fi prioritizate corect, iar rezolvarea lor se va face în cel mai scurt timp posibil
* în unele cazuri, vei propune clienților modificări pe care le consideri utile

CE EXPERIENȚĂ AR TREBUI SĂ AI?

Lucrurile se schimbă cu o viteză fără precedent. În orice domeniu. Astăzi o companie este lider de piață de 20 ani, iar mâine o poate depăși un start-up înființat acum 3 ani.

Când vine vorba de online, afacerile din România au nevoie de un partener de încredere care să asigure două lucruri esențiale: rapiditate și profesionalism. Iar persoana pe care o căutăm noi este orientată pe calitate, dar în același timp face față unor deadline-uri asumate.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem dacă:
* ai experiență în implementări custom HTML, CSS și Javascript
* ești un ”guru” atunci când vine vorba de munca în echipă
* responsabilitatea muncii este pentru tine o competență de mult peste standard
* ești entuziasmat să faci parte din echipa Baboon și crezi că te pliezi pe valorile noastre
* prietenii tăi te descriu ca un/o mic/ă "grammar fanatic"? Pentru noi asta înseamnă atenție la detalii și este binevenită. Cu găleata!

CE PRIMEȘTI ÎN SCHIMB?

Un portofel zâmbitor la fiecare proiect realizat, o echipă de oameni alături de care îți va fi drag să lucrezi, un mediu de lucru demențial și o mulțime de beneficii extra. Și nu în ultimul rând vei avea șansa să îți lași amprenta într-o companie suficient de flexibilă încât să ne numim start-up dar suficient de organizată încât să avem proceduri și procese demne de corporație.

CUM ÎȚI SUNĂ UN EARLY MEETING CU ECHIPA NOASTRĂ?

Te-am convins? Hai să ne convingi și tu pe noi! Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de intenție, spune-ne chiar prin formularul de mai jos: De ce tu și nu altul?

Începe Proiectul TăuStart your Project