Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

OpenMid Level | Hybrid

WEB DEVELOPER
RPA & Roboți Software

Căutăm un ”guru” în PHP și JavaScript!

CE NE DORIM DE LA NOUL BABUIN?

Avem nevoie în echipă de un expert în implementări soluții RPA și roboți software. Un babuin hotărât, îndrăzneț, dar și riguros, care are curajul de a lua decizii punctuale și care poate să implementeze cerințele clienților noștri din business-ul Baboon Robots. În plus vei face parte din echipa tehnică de cercetare și implementare la Doczilla și/sau alte produse proprii.

Astfel, persoana potrivită pentru acest rol are deja experiență relevantă în implementări custom în limbajele PHP și JavaScript, integrări API, MySQL. O minimă experiență cu CMS-uri cum este Wordpress ajută.


CARE VA FI ROLUL TĂU?

În echipa noastră, vei avea parte de provocări diverse, de aceea timpul este esențial pentru rezolvarea task-urilor clienților noștri. Acestea îți vor ocupa o mare parte a zilei. În restul timpului, o să fii “shoulder to shoulder” cu Daniel, colegul nostru din arborele de Automatizare, contribuind la dezvoltarea business-ului prin produsele noastre proprii.

O ne ajuți să ne asigurăm că:
* fiecare proiect nou de roboți software va fi un “Perfect Match” pe nevoile clientului
* cerințele clienților de mentenanță (dep. roboți) vor fi prioritizate corect, iar rezolvarea lor se va face în cel mai scurt timp posibil
* aplicăm tehnic strategia grupului de management în vederea îmbunătățirii produselor proprii
* găsim modalități inovatoare de a îmbunătăți serviciile oferite
* identificăm și implementăm automatizări noi care să îmbunătățească comunicarea în CRM-ul intern și care implicit să crească productivitatea


CE EXPERIENȚĂ AR TREBUI SĂ AI?

Lucrurile se schimbă cu o viteză fără precedent. În orice domeniu. Astăzi o companie este lider de piață de 20 ani, iar mâine o poate depăși un start-up înființat acum 3 ani.

Când vine vorba de online, afacerile din România au nevoie de un partener de încredere care să asigure două lucruri esențiale: rapiditate și profesionalism. Iar persoana pe care o căutăm noi este orientată pe calitate, dar în același timp face față unor deadline-uri asumate.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem dacă:
* ai experiență în implementări custom PHP și Javascript
* ești un ”guru” atunci când vine vorba de munca în echipă
* responsabilitatea muncii este pentru tine o competență de mult peste standard
* ești entuziasmat să faci parte din echipa Baboon și crezi că te pliezi pe valorile noastre
* prietenii tăi te descriu ca un/o mic/ă "grammar fanatic"? Pentru noi asta înseamnă atenție la detalii și este binevenită. Cu găleata!


CE PRIMEȘTI ÎN SCHIMB?

Un portofel zâmbitor la final de lună, o echipă de oameni alături de care îți va fi drag să lucrezi, un mediu de lucru demențial și o mulțime de beneficii extra. Și nu în ultimul rând vei avea șansa să îți lași amprenta într-o companie suficient de flexibilă încât să ne numim start-up dar suficient de organizată încât să avem proceduri și procese demne de corporație.


CUM ÎȚI SUNĂ UN EARLY MEETING CU ECHIPA NOASTRĂ?

Te-am convins? Hai să ne convingi și tu pe noi! Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de intenție, spune-ne chiar prin formularul de mai jos: De ce tu și nu altul?

Începe Proiectul TăuStart your Project