Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!

ClosedJunior | Hybrid

MARKETING ASSISTANT

Căutăm om fain in echipa noastră de marketing de la biroul din Cluj.

CE NE DORIM DE LA NOUL BABUIN?

Avem nevoie de un extra-help în echipă, în copăcelul nostru cu idei de Marketing.
Un babuin creativ, îndrăzneț, dar și riguros, căruia îi plac deciziile bazate pe cercetare și pe înțelegerea nevoilor clienților… e cam tot ce ne-ar trebui.

Nu îți face griji, nu ai nevoie de foarte multă experiență pentru că te învățăm noi!

What’s on the batllefield for you?

În echipa noastră, vei avea parte de câteva task-uri simple, dar gurmande în ceea ce privește timpul. Acestea îți vor ocupa o mare parte a zilei. Iar în restul timpului, o să fii “shoulder to shoulder” cu Oana și Eva, colegele noastre din copăcelul de Marketing.
O ne ajuți să ne asigurăm că fiecare proiect va fi un “Perfect Match” pe bugetul și nevoile de promovare ale clienților noștri.
Vei fi o mână zdravănă de ajutor în realizarea conținutului pentru Social Media, a campaniilor de promovare dar și raportare pentru clienți.

Ce primești în schimb?

Un portofel zâmbitor la final de lună (zâmbet direct proporțional cu implicarea ta), o echipă de oameni alături de care îți va fi drag să lucrezi, un mediu de lucru “straight to heaven” și o mulțime de beneficii extra.

Cum îți sună un early meeting cu echipa de babuini?

Te-am convins? Hai să ne convingi și tu pe noi! Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de intenție pe adresa de email: recrutari@baboon.ro sau spune-ne chiar prin formularul de mai jos: De ce tu și nu altul?

Începe Proiectul TăuStart your Project