Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Română

ClosedEntry Level | Hybrid

Junior Developer
(fără experiență)

Căutăm un erou în realizarea de task-uri zilnice!

CE NE DORIM DE LA NOUL BABUIN?

Avem nevoie în echipă de un expert în rezolvarea task-urilor zilnice de mentenanță (departament web development) ale clienților noștri. Un babuin hotărât, îndrăzneț, dar și riguros, care are curajul de a lua decizii punctuale și care poate să găsească soluții pentru problemele apărute sau noile implementări ale clienților de mentenanță.

Astfel, persoana potrivită pentru acest rol nu are nevoie neapărat de experiență, ci mai degrabă are anumite competențe dezvoltate.


CARE VA FI ROLUL TĂU?

În echipa noastră, vei avea parte de provocări diverse, iar timpul este esențial pentru rezolvarea task-urilor clienților noștri. Acestea îți vor ocupa o mare parte a zilei. O să fii “shoulder to shoulder” cu colegii din departamentul de dezvoltare site-uri, contribuind la retenția clienților cu recurență lunară.

O ne ajuți să ne asigurăm că:
* fiecare task nou va fi un “Perfect Match” pe nevoile clientului
* cerințele preluate vor fi prioritizate corect, iar rezolvarea lor se va face în cel mai scurt timp posibil
* în unele cazuri, vei propune clienților modificări pe care le consideri utile


CE EXPERIENȚĂ AR TREBUI SĂ AI?

Lucrurile se schimbă cu o viteză fără precedent. În orice domeniu. Astăzi o companie este lider de piață de 20 ani, iar mâine o poate depăși un start-up înființat acum 3 ani.

Când vine vorba de online, afacerile din România au nevoie de un partener de încredere care să asigure două lucruri esențiale: rapiditate și profesionalism. Iar persoana pe care o căutăm noi este orientată pe calitate, dar în același timp face față unor deadline-uri asumate.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem dacă:
* (opțional) ai experiență în implementări PHP și/sau Javascript
* (opțional) ai experiență cu platforme Wordpress și/sau Opencart
* ești un ”guru” atunci când vine vorba de munca în echipă
* responsabilitatea muncii este pentru tine o competență de mult peste standard
* ești entuziasmat să faci parte din echipa Baboon și crezi că te pliezi pe valorile noastre
* prietenii tăi te descriu ca un/o mic/ă "grammar fanatic"? Pentru noi asta înseamnă atenție la detalii și este binevenită. Cu găleata!


CE PRIMEȘTI ÎN SCHIMB?

Un portofel zâmbitor la final de lună, o echipă de oameni alături de care îți va fi drag să lucrezi, un mediu de lucru demențial și o mulțime de beneficii extra. Și nu în ultimul rând vei avea șansa să îți lași amprenta într-o companie suficient de flexibilă încât să ne numim start-up dar suficient de organizată încât să avem proceduri și procese demne de corporație.


CUM ÎȚI SUNĂ UN EARLY MEETING CU ECHIPA NOASTRĂ?

Te-am convins? Hai să ne convingi și tu pe noi! Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de intenție, spune-ne chiar prin formularul de mai jos: De ce tu și nu altul?

Începe Proiectul TăuStart your Project