Pasionat de marketing? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Pasionat de marketing?
Alătură-te în echipa noastră!
Scris pe 20 martie, 2017
2 min timp de citire

Before & After: Swiss Solutions Traduceri

Proiectul Swiss Solutions

swiss-solutions[.ro] a fost un website realizat pe platforma WordPress, cu design responsive dar cu multe elemente de optimizare învechite. Ca multe alte website-uri din ziua de azi, avea neapărat nevoie de o ”revizie”! Ei, aici a intervenit Babuinul, care a știut exact ce este de făcut pe acest site, astfel încât să aibă un aspect plăcut și să fie foarte ușor de utilizat!

Firma de traduceri Swiss Solutions avea nevoie de ceva aplicat pe experiența utilizatorului. O aplicație care să ușureze extrem de mult ceea ce are de făcut el atunci când dorește să ceară cotație de preț pe o anumită traducere. Formularul trebuia să conțină 3 elemente principale:

  • limbă din care se traduce
  • limbă în care se traduce
  • atașamente

În plus, s-au cerut foarte multe pagini custom + integrarea unui formular de plată de la MobilPay, iar toate acestea au durat mai mult decât ne așteptam. Cu toate astea, rezultatul a fost unul pe măsură și a fost CLAR peste așteptările clientului nostru!

Platforma CMS: WordPress
Logo design: NU
Texte de prezentare: NU
Bannere: DA

Proiectul se gasește în secțiunea noastră de Proiecte Realizate, iar mai jos gasiți 2 screen shot-uri cu website-ul, înainte și după ce s-a ocupa Babuinul de swiss-solutions[.ro]:

Înainte

 

După

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project