Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Română
Scris pe 1 aprilie, 2017
2 min timp de citire

Before & After: Editura Cruxed

Proiectul Cruxed

cruxed[.ro] a fost un website realizat pe platforma WordPress, cu design responsive dar cu multe elemente de optimizare învechite. Ca multe alte website-uri din ziua de azi, avea neapărat nevoie de o ”revizie”! Ei, aici a intervenit Babuinul, care a știut exact ce este de făcut pe acest site, astfel încât să aibă un aspect plăcut și să fie foarte ușor de utilizat!

Editura Cruxed avea nevoie de ceva aplicat pe experiența utilizatorului. Un website care să îmbunătățească extrem de mult experiența utilizatorului și să-l ducă spre secțiunea de magazin. Atunci când căutăm o carte avem nevoie de un site intuitiv și frumos, astfel încât să găsim cât mai repede ceea ce căutăm.

În plus, s-au cerut foarte multe modificări custom + integrarea unui modul de plată, iar toate acestea au durat mai mult decât ne așteptam. Cu toate astea, rezultatul a fost unul pe măsură și a fost CLAR peste așteptările clientului nostru!

Platforma CMS: WordPress
Logo design: NU
Texte de prezentare: DA
Bannere: DA

Proiectul se gasește în secțiunea noastră de Proiecte Realizate, iar mai jos gasiți 2 screen shot-uri cu website-ul, înainte și după ce s-a ocupa Babuinul de cruxed[.ro]:

Înainte

 

După

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Începe Proiectul TăuStart your Project