Pasionat de marketing? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Pasionat de marketing?
Alătură-te în echipa noastră!
Scris pe 31 octombrie, 2018
4 min timp de citire

#beastlist SPECIAL: Top 10 firme de web design din USA!

Astăzi revenim cu un subiect interesant din web design & development. Concursul din SUA, 10 Best Web Design Firm Awards și-a desemnat zilele acestea câștigătorii, arătând peții cele mai bune 10 firme de web design din America. 

Acest concurs s-a desfășurat la Houston în acest an, alegând din sute de companii, în funcție de diverși factori. Printre punctele de interes ale juriului s-a aflat: prețurile practicate, nivelul de calitate, portofoliul, dar și feedback-ul din partea clienților. 

Astfel, câștigătorii sunt, după cum urmează: 

  1. Ruckus Marketing – o agenție new media din New York, cu un rating de 99%. Agenția este cotată ca fiind cea mai bună firmă de web design din SUA anului 2018. Site-ul agenției îl descoperiți aici: ruckusmarketing.com. Este o agenție cu sub 50 de angajați, care rulează anual o cifră de afaceri de peste 3 milioane de dolari americani. 
  2. Pe locul 2 se află Blue Fountain Media (bluefountainmedia.com). Cu același rating ca locul 1, însă clasată în categoria 50 – 250 angajați, Blue Fountain Media este o companie din New York, cu o cifră de afaceri declarată la peste 16 milioane de dolari. 
  3. Ultimul loc în top îl ocupă firma SPINX Digital din Los Angeles. O firmă cu aprox. 52 de angajați, cu o experiență de peste un deceniu în web design și aplicații mobile. Site-ul agenției poate fi găsit aici: www.spinxdigital.com

Cine se află pe următoarele locuri?

Următorul loc este ocupat de agenția EIGHT25MEDIA. Compania fondată de Rehan Fernando are sediul în San Francisco, a fost înființată în 2008, iar în acest an a declarat o Cifră de Afaceri de peste 20 milioane de dolari. Site: eight25media.com

Pe următorul loc se află SocialFix, din New York, cu un rating de 97%. Este o companie de web design formată din mai mulți angajați, specializați și în strategii social media, dar și în producție video. Mai multe detalii despre ei puteți afla pe site: socialfix.com

Pe 6 se poziționează cei de la DotcomWeavers. Având baza în Paramus, aceștia au avut ca misiune extinderea serviciilor la nivel global. Așadar, și-au deschis un sediu și în India. Cifra de afaceri a acestei firme este totuși doar de 4,5 milioane de dolari. Fondatorul său este indianul Amit Bhaiya. Site-ul vă poate oferi mai multe detalii: dotcomweavers.com.

Locul 7 este ocupat de Lounge Lizard (loungelizard.com). Aceasta este o companie care oferă și mentenanță a website-urilor, dar și servicii digitale și SEO. Are 3 sedii principale în America, în New York City, LA și Long Island. 

Topul de la coadă

A venit timpul să-i vedem și pe codașii concursului, locurile 8, 9 și 10 în top cele mai bune 10 firme de web design din America.

Locul 8 îl ocupă Dotlogics. Echipa acestei companii a câștiga de-a lungul timpului și premii de top pentru SEO. Site-ul dotlogics.com ne oferă informații despre expertiza lor și în e-commerce. 

Pe 9 avem compania Jakt – byjakt.com. Această firmă ne-a lăsat surprinși când am intrat pe site-ul lor. Un site simplist, clasic, credem noi prea greoi pentru o firmă de web design & development. Însă cu toate acestea, compania are o cifră de afaceri de 4 milioane de dolari, ceea ce este impresionant, dat fiind faptul că CEO-ul acestei companii este un tânăr antreprenor: Anthony Tumbiolo. 

Iar pe ultimul loc avem compania The Creative Momentum cu site-ul www.thecreativemomentum.com. O companie bazată pe UX / UI Design și pe mobile design, cu o cifră de afaceri de 10,4 milioane de dolari, clasată în top 5000 cele mai rapid dezvoltate companii din SUA. Compania lui Carl Widdowson este în continuă creștere, fiind lansată în 2012.

Acestea sunt cele mai bune 10 firme de web design din America. Pentru clienții de peste ocean, ele reprezintă fiecare în parte un GURU, un model de „așa da”. Însă dacă ești în România și ai nevoie de un website profesionist, nu trebuie să te temi la auzul bugetelor de care ai avea nevoie pentru a colabora cu aceste firme. 

Poți apela la echipa de babuini specialiști, care să-ți realizeze un website de prezentare sau un magazin online profesionist. Ne poți contacta oricând ai nevoie de servicii de web design & development. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project