Avem nevoie de un ”guru” în PHP și Javascript! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în PHP și Javascript!
Scris pe 17 iunie, 2016
4 min timp de citire

Afacere online cu vanzari garantate din prima luna!

Atunci cand doresti sa fii prezent online si sa dezvolti o afacere de succes in mediul virtual, trebuie sa stii ca exista mai multe modalitati de a face acest lucru.

Poti sa alegi sa-ti prezinti produsele sau serviciile si sa lansezi o platforma online in acest scop, adica sa alegi un site de prezentare sa-ti fie cartea de vizita online sau poti sa alegi sa fii mai aproape de clienti si sa interactionezi cu ei prin intermediul unui magazin online.

Astazi vom discuta despre cea de-a doua optiune, anume magazinul online.

Evolutia E-Commerce in Romania

Daca faci o cercetare amanuntita in domeniu vei afla faptul ca 1997 a reprezentat capul de pod in acest domeniu, acest an aducand pe piata romaneasca primul magazin online. Comertul capata deja alte limite, iar pionierii de la PC Net aveau de gand sa dezvolte o afacere de succes in aceasta directie.

Au cumparat astfel domeniul cybershop.ro si au dezvoltat o platforma frumoasa care se ocupa de vanzarea de CD-uri cu muzica. Acesta a fost inceputul E – Commerce-ului romanesc.

Dupa alte incercari esuate, cei de la eMania.ro au dat o alta lovitura online-ului in 2000, pe data de 14 septembrie. Dupa scurt timp piata IT a preluat conducerea si a lansat magazinultau.ro, iar in scurt timp a aparut primul gigant de pe piata online din Romania, Okazii.ro, care a fost totodata prima platforma de licitatii din tara.

Antreprenorii au inceput sa ia in calcul tendintele expansioniste ale pietei online, asa incat au inceput sa apara din ce in ce mai multe magazine online, iar lumea a inceput sa se concentreze pe cumparaturile online, ajungand sa genereze anual vanzari de peste jumătate de miliard de euro in acest mediu.

Avantajele unui magazin online

La asemenea cifre, bineinteles ca exista anumite avantaje pe care ne putem axa in momentul in care dorim sa deschidem un astfel de magazin online. Vei gasi cele mai mari 3 avantaje ale unui magazin online prezentate in cateva randuri, in cele ce urmeaza:

  1. Fiindca tot e vorba de cifre, statisticile spun ca anual piata online se extinde si se bucura de o crestere cuprinsa intre 33 si 35 procente. Iata un avantaj enorm, care demonstreaza ca piata nu este inca saturata si ca poate exista deschidere catre o astfel de afacere. In cadrul unei asemenea cresteri, in doar cateva luni vei putea sa te bucuri de vanzari multumitoare care sa iti acopere costurile de investitie.
  2. Daca tot am adus in discutie costurile, trebuie sa stii ca un alt avantaj este reprezentat tocmai de costurile mici de investitie pentru deschiderea unui magazine online. Intr-un magazin online poti investi treptat si iti poti folosi incasarile pentru dezvoltare, asa incat nu trebuie sa ai un aport mare in investitiile pentru stocurile de prima data. Vei investi in platforma si in prima campanie de promovare, iar vanzarile pot veni inca din prima luna, iar dupa, banii vei putea sa ii reinvestesti pentru a dezvolta afacerea.
  3. Promovarea online este un alt avantaj. Mediul online este cel mai vizibil mod de a prinde viata si de a te face cunoscut. Online-ul romanesc se bucura de milioane de vizite zilnice, asa incat iti va fi foarte usor sa fii aproape de clienti si sa obtii notorietate pentru magazinul tau. Exista in online la momentul actual unul dintre cele mai eficiente mecanisme de vanzare, ce se pliaza perfect pe magazinele online, anume Google Adwords.

Prin intermediul acestui instrument poti face campanii targetate pe cuvinte cheie de interes pentru publicul tau si poti tinti astfel in calitate de cuvant cheie chiar un produs de-al tau care stii ca prinde la public. Astfel, vanzarile vor fi garantate si promovarea va avea eficienta maxima.

Cu asemenea avantaje si cu o deschidere atat de mare pe piata, nu-ti ramane decat sa incerci si tu sa lansezi o astfel de afacere si sa devii un antreprenor de succes in mediul virtual.

Baboon te asteapta cu servicii profesioniste de web design si cu sfaturi practice pentru administrarea unui astfel de magazin. Il putem crea si administra impreuna, iar tu vei fi cel ce se va bucura de succes si de toate beneficiile. Contacteaza-ne si hai sa-ti construim povestea de succes impreuna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project