Avem nevoie de un ”guru” în PHP și Javascript! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în PHP și Javascript!
Scris pe 5 septembrie, 2021
3 min timp de citire

Acum poți înființa o firmă complet online. Totul în doar 5 minute!

Ai nevoie de o firmă nouă și vrei să eviți toată birocrația cu completarea documentelor și statul la coadă? Nimic mai simplu!

Fie că vorbim de înființarea unui SRL, SRL-D, PFA sau II, acum poți înființa o firmă foarte simplu prin platforma DocZilla în doar 5 minute. Nu numai că poți înființa firma complet online, dar acum o poți face inclusiv de pe telefon. Iar Doczilla se ocupă de tot procesul de înregistrare la ONRC dacă alegi să facă asta.

Piața de înființare firme

România este o piață emergentă, întrucât industria și serviciile acestei tări se dezvoltă după o perioadă lungă de stagnare. Practic în perioada regimului comunist nu a existat o piață în domeniu privat, iar totul era controlat sau deținut de stat. Toate astea s-au schimbat odată cu picarea regimului și liberalizarea pieței.

Ei, acest ”gol” în domeniile private nu este încă complet acoperit. În continuare serviciile și industria din România au mari lacune. De aceea serviciile din România sunt (încă) de proastă calitate. Antreprenorii și afacerile nu au încă procesele potrivite implementate. Majoritatea antreprenorilor nu înțeleg nici măcar beneficiul unui proces, iar de aici haosul și lipsa de calitate din piață.

Dar acest lucru vine la pachet cu mari oportunități, atât pentru afacerile existente cât și pentru cele noi. Operatorii tradiționali vor fi cu siguranță depășiți în cel mai scurt timp, dacă nu se adaptează și nu schimbă modul de a face lucrurile.

Marea oportunitate și firme înființate în 2021

Această oportunitate, împreună cu ”resetarea totală” pe care trebuie să o facă companiile cu venirea pandemiei și a efectelor ei, generează și va genera o mare cerere de înființare firme. 2021 a început cu o explozie de înființare firme noi:

În primele patru luni ale anului 2021, au fost înființate 39.890 de firme în comparație cu 22.976 în primele patru luni din 2020, în creștere cu 73,6%, relevă analiza Termene.ro realizată pe baza datelor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Dacă facem un calcul matematic scurt vom avea peste 150.000 de firme noi în 2021, iar această cifră cel mai probabil va crește odată cu relansarea economiei. Cel mai probabil în 2022 vom avea peste 200.000 de firmei noi, în condițiile în care în 2018 aveam în total 700.000 de firme.

Iar această nevoie va trebui satisfăcută, de aici și lansarea platformelor cum este DocZilla, prin care îți poți înființa firma direct online.

Simplitate și rapiditate

Consumatorul de servicii își dorește din ce în ce mai mult lucrurile de mai jos:

  • achiziția serviciului să fie simplă și clară
  • livrarea să fie făcută rapid și transparent
  • produsul să atingă nevoia consumatorului

Calitatea serviciului/produsului se măsoară în cea mai mare parte prin cele 3 puncte de mai sus. Iar în cazul de față, atunci când ai nevoie de o firmă nouă și poți să ți-o înființezi direct online + să ai tot suportul necesar înregistrării la Registrul Comerțului, lucrurile nu pot fi mai clare și mai simple decât atât.

Așadar, dacă ai nevoie de o firmă nouă, fie că vorbim de un SRL, SRL-D, PFA sau II, intră pe platforma DocZilla și vei avea documentele pentru ONRC în mai puțin de 5 minute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project