Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 20 ianuarie, 2017
4 min timp de citire

10 Fonturi de handwriting pentru un slider

Cele mai moderne site-uri și, în special, site-urile care doresc o interfață de calitate, care să fie în același timp prietenoasă cu utilizatorul, nici nu mai iau în calcul lipsa unui slider. Acest element grafic a început în ultimul timp să reprezinte un adevărat centru de greutate al site-ului.

Acest lucru se întâmplă deoarece un slider reprezintă un element incredibil de ușor de pus în valoare în ceea ce privește secțiunea de call to action. Un slider se poate evidenția prin imaginea reprezentativă și prin textul compus, iar în ceea ce privește textul, un instrument foarte important este fontul ales.

Cum facem un slider să arate cât mai atractiv prin text?

Răspunsul este unul simplu: folosim un font al textului care să atragă foarte ușor atenția vizitatorului. Tendințele în această direcție sunt cât se poate de diverse, însă fonturile pe care se pune accent din ce în ce mai mult pentru slider sunt fonturile HANDWRITING.

Acestea sunt foarte ușor customizabile, sunt atractive, pot reprezenta un adevărat element de unicitate prin crearea lor și personalizarea în funcție de fiecare client în parte, fiind în același timp gândite pentru lizibilitate și adaptabilitate ridicată.

Așadar, astăzi descoperim împreună cu echipa de babuini 10 fonturi de tip handwriting ce se pot folosi pentru realizarea unui slider atractiv.

Steelmond

 

Un font cu peste 150 de caractere perfect customizabile și adaptabile pentru o mărime a fontului în funcție de fiecare device pe care va fi afișat (deși mărimea standard recomandată este 12px). Poate fi folosit cu ușurință la crearea unui logo. Este des întâlnit în slieder-ele site-urilor de fashion.

Swash Stay High

Un font perfect pentru site-urile cu accent pe animații, pe teme caricaturale. Customizabil și disponibil în peste 19 limbi, fontul Swash Stay High vine cu o gamă extrem de atractivă de peste 200 de simboluri.

Illusias

Un font adaptabil și foarte des întâlnit în fashion, poate fi folosit cu brio la o dimensiune de 36px, pentru sliedere elegante și logo-uri moderne. Gama acestui font include numere, CapsLook Characters, semne de punctuație și multe alte simboluri.

Basic Instinct

Acesta nu este un font foarte des întâlnit, însă îl puteți găsi pe site-uri cu accent muzical (formații rock) sau chiar în combinație cu imagini reprezentative pentru site-uri axate pe colecții de artă / freestyle / urban style.

Beloved

Fontul Beloved este perfect pentru site-uri feminine, cu accent pe vizual: cosmetice, fashion, magazine online de haine etc.  Este disponibil în diverse limbi de circulație internațională și are o gamă largă de simboluri customizabile.

Tuha

Tuha este un font din familia BOLD, care poate fi folosit cu încredere la dimensiunea de 12px și poate fi adaptat în funcție de specificul fiecărui site, permițând cosmetizarea a peste 250 de simboluri disponibile în aria sa vizuală. Este des întâlnit în packaging.

Black Heat

Un font perfect pentru accentul leather ale site-urilor clasice, elegante, tradiționale. Poți scoate în evidență cu ajutorul acestui font un magazin online cu accesorii din piele sau un site de divertisment. E un font adaptabil și permite, de asemenea, modificare și crearea unor simboluri, numere și litere mari și mici, de diverse stiluri.

Bobbie

Este fontul preferat al cofetăriilor, patiseriilor și site-urilor culinare. Pentru a scoate în evidență ingredientele speciale ale unei rețete, fontul Bobbie scoate la înaintare peste 500 de simboluri și totalizează 140 de caractere.

Holy Mountain

Perfect pentru un site cu un slider interactiv care dorește să scoată în evidență un text jucăuș, creativ, potrivit unei agenții de evenimente sau unei firme din industria creativă. Această nuanță poate fi folosită la o dimensiune de 24px, lăsând la latitudinea designerului ce formă de scriere de mână va alege pentru forma finală, schimbând și adaptând diverse simboluri: litere, numere etc.

Selphia


Selphia este un font de slider foarte apreciat, el putând fi folosit pentru toate slide-rele site-urilor de gătit, de rețete și chiar și pentru restaurante. Este un font elegant, însă în același timp jucăuș și plăcut ochiului.

Dacă dorești să testezi unul din aceste fonturi, poți apela la specialiștii babuini pentru a-ți crea un slider foarte frumos, care să aibă impactul dorit pe site, transformându-ți simpli vizitatori în oameni curioși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project